LadyComp® е клинично тестван от редица инстанции, сред които проф. д-р Фроиндел, завеждащ катедрата по акушерство и гинекология на общинската болница в Дюселдорф-Бенрат. Резултатите от изследванията са представяни на множество медицински конгреси в Европа и доказват надеждността и ефективността на Lady-Comp като апарат за контрацепция, без да са необходими други контрацептиви и без каквито и да е странични ефекти.

---
КЛИНИЧНА ОЦЕНКА НА КОМПЮТРИТЕ ЗА ФЕРТИЛНОСТ


„Valley Electronics GmbH има изобретени и създадени вече няколко поколения компютри за предпазване от бременност, базирани на температурния метод. Тези устройства са създадени в сътрудничество с софтуерни и хардуерни инженери и лекари акушер-гинеколози.

Високата точност на температурния сензор и прецизния алгоритъм за изчисление на температурата предлага на използващата го жена високо ниво на сигурност.

Компютърът за фертилност е лесен за използване – всички важни аспекти за правилна употреба са ясно и точно обяснени в инструкциите за употреба.

В редица реномирани научни списания са публикувани статии, доказващи ефективността и сигурността на компютрите за фертилност на VE. Всички научни изследвания са направени от независимо практикуващи акушер-гинеколози, позволявайки на публикациите да бъдат възможно най-обективни.

Благодарение на компютрите за фертилност на Valley Electronics, жените имат шанса напълно природосъобразно да се предпазят от или да планират своята бременност. Със своята сигурност без странични ефекти, предимствата на тези устройства са очевидни.“


Съставена от д-р Андреас Маркс, 2014г.

 

При желание на клиента може да изпратим сертификати на продукта.

Ако желате повече информация, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.